4087431_m-2015.jpg

Værd at vide for vikaren

Læs om hvordan man bliver vikar. 
Hvis du har en god profil har vi måske et godt job til dig! Vi samarbejder med en lang række virksomheder, der søger dygtige folk, som kan tiltræde med det samme.

Vi søger stabile, ansvarsbevidste og effektive folk, der er klar til jobbet – og hvis det er dig, så skal du bare oprette en profil her på hjemmesiden. 

Det betaler sig, at udfylde sin profil grundigt og omhyggeligt, da vi på den måde nemmere kan matche dig og et vikariat. 

Mange af vores jobs er slået op på Facebook og LinkedIn – derfor kan du med fordel følge os der. 

Vedr. løn: 
Vikar Sjællands bogholderi sørger for, at du får din løn til tiden. Hvis du er vikar på almindelige ansættelsesvilkår, modtager du løn hver 14 dag og udbetalingen sker fredag i ulige uger, med mindre at fredagen er en helligdag, så sker udbetalingen på sidste bankdag inden. 

 

Ved sygdom: 
Sygdom skal meldes hurtigst muligt til vagttelefonen, dog senest 1 time før arbejdstids begyndelse den første sygedag. - Dog før kl. 12.00 ved aftenvagter og kl. 14.00 ved nattevagter.

Vagttelefonen: 70 70 75 45

Din ansættelse ophører ved sygdom. Vores opgave er, at løse kundens bemandings behov, hvorfor vi vil forsøge at finde en erstatning for dig.

Raskmelding
Du skal melde dig rask hos din konsulent senest kl. 15.00 dagen i forvejen. Vi vil så kontakte virksomheden, for at høre om de har plads til dig igen.