tush_5926867_m-2015.jpg

Outplacement

Outplacementforløb.
Der er mange gode grunde til at investere i et veltilrettelagt og professionelt håndteret outplacementforløb. Et outplacementforløb øger de afskediges muligheder for at komme hurtigere i job igen. Virksomheden påtager sig i et outplacement også et socialt ansvar overfor sine ansatte.
Når din medarbejder kommer godt og hurtigt videre, har det også betydning for dig som virksomhed. Det kan bl.a. betyde en forkortet periode, hvor din virksomhed skal aflønne den afskedigede medarbejder.

Din medarbejder får samtidig et positivt indtryk af, at virksomheden vil medarbejderen det bedste. Det er essentielt i en verden, hvor mere og mere bliver delt på de sociale medier, og for dem der bliver, skaber det tryghed, at der er sagt ordentligt farvel.

  

Fordelene ved et gennemtænkt outplacementforløb gennem Vikar Sjælland. 
Et ordentligt afskedigelsesforløb er vigtigt. Man minimerer risikoen for uro og tvivl blandt tilbageværende medarbejdere. En god og respektfuld afsked af kollegaer, kan omvendt skabe forståelse og større accept, omkring en ledelses valg i forbindelse med afskedigelser.
Man forkorter perioden, hvor din virksomhed er forpligtet til at udbetale løn, og minimerer risikoen for dårligt omdømme, over for fremtidige kunder og medarbejdere.